ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΒΥΖΙΑ από τον Σταύρο Κιουτσιούκη!






Με αφορμή τη 12η Έκθεση Κόμικς Θεσσαλονίκης, ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα νέο άλμπουμ από έναν παλαιό γνώριμο των εκδόσεων μας. Ιδού λοιπόν:

Βυζιά
Σχέδιο-Σενάριο:
Σταύρος Κιουτσιούκης

 
Βυζιά!

Μια λέξη που προκαλεί ευχάριστους συνειρμούς και πονηρά χαμόγελα…. Ένα υπέροχο σημείο του γυναικείου σώματος που πάντα καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής…και που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το νέο άλμπουμ του Σταύρου Κιουτσιούκη.

Αφού κατέγραψε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τις Θλιβερές Περιπέτειες του Yellow Boy και έδωσε μια νέα διάσταση στη λέξη Ιππότες, ο Σταύρος Κιουτσιούκης συνεργάζεται ξανά με την Ένατη Διάσταση και παρουσιάζει μια ιδιαιτέρως αστεία ανθολογία από ολοσέλιδα comic-strip, κάτω από έναν προβοκατόρικα αστείο τίτλο. Με επίκεντρο τις βέσπες, τις γυναίκες και τα ούφο δημιουργεί μια σειρά από σύντομες ιστορίες που χαρακτηρίζονται από σκοπτική διάθεση, ποικίλες πολιτισμικές αναφορές, έξυπνο (και ενίοτε εγκεφαλικό) χιούμορ και άφθονες σουρεαλιστικές στιγμές.

 Τα strip που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ μπορείτε να τα διαβάσετε δωρεάν στο
http://theveryclosedcircle.blogspot.com (ανάμεσα σε άλλα εξίσου αστεία και «καμένα» strip κάποιων πολύ ταλαντούχων ανθρώπων) αλλά θα τα απολαύσετε ακόμα περισσότερο σε αυτή την προσεγμένη, παραδοσιακή, έντυπη έκδοση, γιατί αγαπάτε τα βιβλία και δεν θέλετε να βγάζετε μονίμως τα μάτια σας στον υπολογιστή.

1η Έκδοση: Νοέμβριος 2013
Είδος: Σουρεαλιστικό χιούμορ
Διαστάσεις: 16,5 x 16,5
Αριθμός σελίδων: 88 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 5,00 ευρώ
ISBN: 978-960-99851-7-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου