ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Dead Heroes

 
 
Είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν από κοντά την ελληνική κόμικς σκηνή, ότι το Comicdom Con είναι ο κατεξοχήν χώρος παρουσίασης νέων εκδόσεων. Ανάμεσα λοιπόν στις πολύ ενδιαφέρουσες δουλειές που έχουν ήδη ανακοινωθεί προστίθεται άλλη μια: To DEAD HEROES είναι μια αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση την οποία επιμελείται ο Σπύρος Ευάγγελλος Αρμένης (του οποίου το "καμμένο" άλμπουμ με τίτλο THE FOREST κυκλοφόρησε πέρυσι από τις εκδόσεις μας) και συν-δημιουργεί με μια ομάδα ιδιαίτερα ταλαντούχων δημιουργών. Το Dead Heroes θα το βρείτε στο περίπτερο των εκδόσεων μας και πιθανότατα κάποιους από τους δημιουργούς, οι οποίοι θα περιφέρονται γενικώς. Ακολουθούν εξώφυλλο και δελτίο τύπου:
 
 
 
 
 
 





Ζουν ανάμεσά μας, αλλά κανείς δεν τους ξεχωρίζει. Παρόλο που βιώνουν εντελώς διαφορετικά την Αρχή και το Τέλος τους, οι Αθάνατοι είναι πλέον μέρος του κύκλου της ζωής.

Ο Θάνατος όμως αν και προεραιτικός, είναι απαραίτητος ακόμα και γι'αυτούς. Με όποιο τίμημα, με κάθε τρόπο.

Οι Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης, Αυγή Κανάκη, Δανάη Κηλαηδόνη, Μάνος Λαγουβάρδος και Γιάννης Ρουμπούλιας, φέτος θα διηγηθούν το μέσον μιας ιστορίας λίγο διαφορετικής που, ίσως, αφήσει μια πικρόγλυκη γεύση σε όποιον προσπαθήσει να την αφουγκραστεί …

Το DEAD HEROES κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση αποκλειστικά στο ComicdomCon 2013, 19 με 21 Απριλίου στην ΕλληνοΑμερικάνικη Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα. Οι δημιουργοί του θα βρίσκονται και θα υπογράφουν καθόλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, στους χώρους τριγύρω κι επί τ’αυτά.

ΣΕΝΑΡΙΟ
Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης

ΣΧΕΔΙΟ
Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης
Αυγή Κανάκη
Δανάη Κηλαηδόνη
Μάνος Λαγουβάρδος
Γιάννης Ρουμπούλιας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
Φρειδερίκος Ρούσσος

20 σελίδες, B&W, Τιμή 2,90 €

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου