ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πάει καιρός...




Γεια χαρά σε όλους!

Αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας όσον αφορά τις καθυστερημένες ενημερώσεις του blog μας. Η αλήθεια είναι πως δεν το κάνουμε επίτηδες. O φίλος μας ο Σπύρος Αρμένης επαναλάμβανε συχνά τη φράση: «Μαλάκες πρέπει να κάνετε πιο συχνές αναρτήσεις στο blog»  αλλά εμείς τον αγνοούσαμε επιδεικτικά με απαντήσεις του στυλ «αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις, μη λες τίποτα…» και άλλα τέτοια φιλοσοφημένα. Επειδή, όμως ο Απρίλης είναι μήνας Comicdom και επειδή το Comicdom Con 2013 (19-21 Απρίλη, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση όπως κάθε χρόνο) βρίσκεται προ των πυλών, θα δείτε αρκετές αναρτήσεις τις προσεχείς ημέρες.

Και ξεκινάμε φυσικά με τις ανακοινώσεις: Ναι, η Ένατη Διάσταση θα βρίσκεται και φέτος στο Comicdom Con, στο γνωστό περίπτερο και ναι έχουμε ετοιμάσει (για την ακρίβεια τις ετοιμάζουμε ακόμα) τρεις νέες-ελπίζουμε-ενδιαφέρουσες εκδόσεις. Η πρώτη από αυτές έρχεται από έναν παλιό γνώριμο των εκδόσεων μας. Μετά λοιπόν από τους Ιππότες και την Κόρη της Φοινικιάς, ο καλός μας φίλος Κωστής Τζωρτζακάκης επιστρέφει με ένα μικρό και ελαφρώς παράξενο βιβλιαράκι, αρκετά διαφορετικό απ’ότι κυκλοφορεί εκεί έξω. Η Ένατη Διάσταση, με υπερηφάνεια παρουσιάζει τους Ονειροπόλους και ιδού το εξώφυλλο και το δελτίο τύπου:


 
 
 
 

     Όμορφες γελοιογραφικές μπουκιές. Επιθυμίες, φόβοι και εμμονές, εγκλωβισμένες σ’ένα αέναο παρόν. Μοναχικές στιγμές.
 
     Στο νέο του άλμπουμ Ονειροπόλοι, ο Κωστής Τζωρτζακάκης παρουσιάζει μια συλλογή από παράξενες βινιέτες που αναζητούν την «ηρεμία» των παλαιών ημερών. Τα σκίτσα δραπετεύουν απ’ την συνάφεια των μπαλονιών, την σκηνοθετική ροή και την αφήγηση των κόμικς και επιλέγουν το ένα και μοναδικό καρέ. Την στιγμιαία απεικόνιση. Την βινιέτα παρά την γελοιογραφία.
 
     Οι ονειροπόλοι πρωταγωνιστές, απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, καλούν τον αναγνώστη να «παγώσει» το χρόνο και να «ταξιδέψει» μαζί τους, σ’ένα διαφορετικό άλμπουμ που δεν είναι κόμικ αλλά αφηγείται όμορφες ιστορίες.  
 
1η Έκδοση: Απρίλιος 2013
Είδος: Γελοιογραφία
Αριθμός σελίδων: 80 / Ασπρόμαυρo
Διαστάσεις: 12x 16
Τιμή: 5,00 ευρώ

ISBN: 978-960-99851-4-7

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου