ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Τα Χρονικά του Πυρετού / Επιλαρχία -Η Παρουσίαση


Γεια χαρά σε όλους!

Μετά από ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην Αθήνα, επιστρέψαμε στη βάση μας και ετοιμαζόμαστε πυρετοδώς για την έκθεση κόμικς με τίτλο Μπουγάτσα με Μελάνι που ξεκινά στις 22/11 στη Θεσσαλονίκη (και για την οποία θα διαβάσετε μια αναλυτική ανάρτηση αύριο).

Ευχαριστούμε ιδαίτερα όσους παρεβρεθήκατε στην παρουσίαση των άλμπουμ Τα Χρονικά του Πυρετού και Επιλαρχία που έγινε στα πλαίσια του 14ου Φεστιβάλ Κόμικς Αθήνας και φυσικά την οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ και ειδικότερα τις Έυη και Νίκη Τζούδα για τη φιλοξενία. Οι ακόμα πιο ιδιαίτερες ευχαριστίες μας πηγαίνουν στον Φοίβο Δεληβοριά που έκανε τον κόπο και μας τίμησε με την παρουσία του και ο οποίος άνοιξε με εξαιρετικό τρόπο τη συζήτηση. Όσoι δεν είχατε την ευκαιρία να παραβρεθείτε, μπορείτε να δείτε τη βιντεοσκόπηση της παρουσίασης που επιμελήθηκε ο Νίκος Μηλιώρης:

http://vimeo.com/53516884

Θα τα ξαναπούμε σύντομα...

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια που βιντεοσκοπήσατε την παρουσίαση της "Επιλαρχίας" και ανεβάσατε το βίντεο γιατί ήτανε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δυστυχώς δεν μπόρεσα να την παρακολουθήσω από κοντά. Πολύ σωστή πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή