ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Παρουσίαση του Yellow Boy ΙΙΙ στη Θεσσαλονίκη: Τι θα Δείτε, τι θα Κερδίσετε!


Το ανακοινώσαμε χθες (αν και λίγο καθυστερημένα)και παραθέτουμε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης σήμερα (επίσης καθυστερημένα αλλά προλαβαίνετε να πάτε). Έχουμε και λέμε λοιπόν: Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Θλιβερών Περιπετειών του Yellow Boy έχουμε ετοιμάσει στο Cofix μια μικρή εκδήλωση (είπαμε την Κυριακή 24/1 στις 20:00) η οποία περιλαμβάνει:

1- Παρουσίαση/κουβέντα/συζήτηση σχετικά με το νέο βιβλίο αλλά και το όλο concept του χαρακτήρα από τον Νίκο Δαλαμπύρα (που θα εκπροσωπήσει την Ένατη Διάσταση) και φυσικά τον δημιουργό Σταύρο Κιουτσιούκη. Θα γίνει επίσης μια ανασκόπηση της συνολικής δουλειάς του Σταύρου στα κόμικς.

2- Μια μικρή και πολύ όμορφη έκθεση όπου φίλοι δημιουργοί κόμικς παρουσιάζουν τις δικές τους Yellow Boy εκδοχές σε οκτώ (πολύ όμορφα) σχέδια.

3- Κληρώσεις! Συγκεκριμένα οι φίλοι που θα παρεβρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν:
α) Ένα αγαλματάκι Yellow Boy δια χειρός Σταύρου Κιουτσιούκη.
β) Ένα σετ γυναικείες πυτζάμες Yellow Boy.
γ) Ένα snowball (ξέρετε αυτές οι μπαλίτσες που τις κουνάς και χιονίζει) Yellow Boy.

Θεωρούμε το όλο πακέτο αρκούντως ενδιαφέρον,οπότε αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, νομίζουμε πως έχουμε την κατάλληλη εναλλακτική πρόταση. Και φυσικά, με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κατανάλωση αλκοολούχων σκευασμάτων στο πάντα φιλόξενο περιβάλλον του Cofix.
Σπεύσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου